Stackars Sverige!

Thursday 22 May 2008

Moralpanik = masshysteri

Nu är en upprörd förälder igång igen... jag vet inte vem som är mest paranoid och korkad, föräldrar eller muslimer. Båda går mig på neverna.

Om dessa neurotiska curlingföräldrar kopplade in hjärnan nån gång istället, skulle jag med glädje ta del av deras åsikter. Men i den här artikeln handlar det bara om att röra om i grytan och skapa en massa onödig hysteri. Naturligtvis är det en typisk svensk reaktion att förbjuda. Så har Sverige alltid gjort när det handlar om något de inte förstår. Då ska det förbjudas.

En intelligent människa - som jag - tänker förstås så här: låt de stackars pedofilerna ta lite bilder av barn, så de kan sitta hemma och runka av sig. Är det inte 1000 gånger bättre än att de blir frustrerade och skrider till handling med barn??? Vem tar skada av nakna barnbilder? Barnen? De skiter antagligen totalt i det, eftersom de inte bryr sig om nakenhet, fram tills att deras korkade föräldrar tutar i dem att det är fult med snopp och snippa. Jag tror barn lider mer skada av föräldrarnas obildade hjärntvätt än att någon skulle ta en bild på dem.

NEWSFLASH!!! Föräldrar är inte den nya adeln! Det är inte resten av världen som ska anpassa sig efter er bara för att ni en gång lyckats fullborda ett oskyddat samlag. T o m de lägst stående djuren lyckas fortplanta sig, vilket säger allt om hur mycket respekt jag har för irriterande föräldrar. Om det nu stör föräldrarna så mycket att någon tar bilder på deras nakna barn, får de väl sätta på dem kläder. Eller hålla dem inomhus, vilket i mina ögon vore det allra bästa. Inga skrikande ungar på långa flygresor, inga ungar som springer under fötterna på en i affärer, inga lattemammor som slänger fram tuttarna i tid och otid på cafén och restauranger där man försöker äta. Så kan vi andra barnlösa, som finansierar deras lyxliv på barnbidrag, vårdnadsbidrag, hyresbidrag, föräldrapenning och VAB, njuta lite av tillvaron också. Förresten kan mammorna hålla sig inomhus också, de tar bara upp en massa plats på stan, och blänger surt när man inte vill släpa deras jävla barnvagnar ombord på spårvagnen! Skulle de tänkt på innan de särade på benen! Sveriges befolkning är inte deras slavar.

Det måste komma till en intelligent och sansad debatt om pedofili i Sverige. Det är som med invandringen, hysteri, känslor, politisk korrekthet och publikfrieri och ingen som kopplar in hjärnan. Politikerna som annars gärna vill synas och höras till varje pris tiger, eftersom det är en komplicerad fråga som man inte bara kan smajla sig igenom. Tack vare (sd) börjar debatten om invandringen höja sig över sandlådenivån, undrar när detsamma ska ske med pedofili. Så länge dessa människor jagas av polisen och allmänheten, istället för att hjälpas med förståelse och omtanke att handskas med sin läggning, kommer det aldrig att bli bättre. Varken för barn, pedofiler eller paranoida föräldrar.

Labels: , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home