Stackars Sverige!

Tuesday 20 May 2008

Välkommen till Storsjukhuset Sverige, var god tag nummerlapp!

I Aftonbladet finns ännu en snyftartikel om en stackars blatte som behandlas så illa i vårt land. Tröttsamt nog om dem som redan fuskat till sig uppehållstillstånd genom att dra samma snyftvals som gett deras landsmän uppehållstillstånd innan, och genom att slänga sina pass innan de kommer till Sverige. Men nu ska vi tycka synd om dem som trots Sveriges alldeles för generösa invandringspolitik, fått avslag och befinner sig olagligt i landet! Har man fått avslag på asylansökan ska man omedelbart lämna landet, att stanna kvar är ett brott mot lagen (låt mig gissa - påföljden är utvisning?!!). Men istället för att se till att de verkligen drar, ska vi tydligen belöna dem med välfärdssamhällets alla fördelar som vi skattebetalare har förtjänat. Visst, jag har inget emot att alla sjuka ska få vård, men då ska de också betala för det! Cash up front, sen eskort till närmaste flygplats där de får hosta upp för en enkelbiljett tillbaka till Blattestan. Kan/vill de inte betala kan vi bjuda på en enkel båtbiljett till Grönland, som kunde fungera bättre som EU:s nya straffkoloni för illegala immigranter. Får vi se hur det avskräcker! Nu vet väl hela Tredje Världen att kommer man bara till Europa, särskilt Sverige, så får alla stanna. Annars kan man gråta ut i Aftonbladet och skapa opinion, så vågar inte fegepolitikerna utvisa en längre.

Eftersom Sverige alltid ska mätas mot andra länder, kan vi ju ta kära gamla USA som exempel. Har du ingen försäkring kan du ligga och blöda till döds på gatan utan att något sjukhus släpper in dig. Har du inte massvis med stålar eller ett bra jobb har du inte ens råd med försäkringen, så då får du ligga kvar på gatan. Det är billigast. Detsamma gäller när vi svenskar åker till Tredje Världen. Har du inga stålar är du inte välkommen. Det var inte länge sen en amerikan dog här i Lima för att han inte kunde betala sin akutbehandling med kontanter i förväg.

Vill vi att Sverige ska bli hela världens gratisklinik?? Redan söker sig mängder med blattar hit för att få gratis operationer, som skulle kosta dem en förmögenhet hemma. Här bjuder vi på hela kalaset! Det gör inget om du inte betalar nån skatt eller befinner dig i vårt land olagligt, Sverige bjuder! Undrar om de som dagligen nekas sjukpenning och a-kassa och trackas av a-förmedligen till att flytta land och rike runt för ett sketet telefonsäljarjobb håller med om att Sverige har ett sådant överflöd i statskassan! Medan vårdköerna växer, och f-kassan får betala för operationer utomlands när svensken inte kan vänta längre på en höftoperation.

Arne Anka sa för flera decennier sen: "Undrar om man lever i ett land eller ett skämt."

Labels: , ,

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home