Stackars Sverige!

Tuesday 20 May 2008

Visst är Sverige fantastiskt!!

Det bästa sättet att få ut pengar av svenska staten är tydligen att vara utlänning. Invandrar man så öser de pengar och resurser över en, sen får man bidrag för att åka tillbaka till det land man flytt från och hämta med sig hela tjocka släkten till Sverige, så betalar vi för dem också. Inkomstgaranti livet ut, fri sjukvård, pension utan att ha bidragit till den, inga krav på motprestation. Välkommen till Sverige!

Det går också bra att leva på svenska skattepengar även om man aldrig satt foten i Sverige. Vårt u-landsbistånd försvinner till stora delar ner i enskilda individers mycket djupa fickor, och SIDA låtsas som ingenting. Typisk svensk attityd. Istället för att hänga upp dem i kulorna och låta lejonen mumsa på dem, sticker Sverige huvudet i sanden och väntar på att det ska försvinna av sig självt.

Är man däremot sjuk eller arbetslös eller gammal i Sverige (som svensk!), skiter staten fullständigt i en. Bättre att våra skattepengar går till u-landsbistånd (där inkluderar jag medlemsavgiften till EU) och massinvandringen så att vi kan brösta oss för andra länder, se hur generösa vi är! Medan våra gamla ligger i sin egen avföring, vårdköerna växer, utbildningskvaliteten sjunker ner på u-landsnivå och de som verkligen är sjuka i vårt eget land behandlas med ett människoförakt värdigt Kina. Om man inte är blatte förstås, för får de inte som de vill börjar de hojta "rasist", och det vill ju ingen svensk vara.

Det sägs att varje land har den regering det förtjänar. Jag tror jag håller med om det.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home