Stackars Sverige!

Thursday 15 May 2008

Cirkeln är sluten

Läser just i Time om den ökande matkonsumtionen i Kina och Indien till följd av deras nyvunna välstånd (på vems bekostnad..?). Kina investerar redan duktigt i Sverige. Det verkar som om det nu är omvända roller, och Europa blir koloniserat av resten av världen.

USA har länge haft monopol på ungdomskulturen runtom i världen, Europa följer med som en skock får. 12-åriga ungar går runt och sjunger "Smack my bitch up" och mölar i sig mer Big Macs än mammas köttbullar (mamma har inte tid att laga mat längre, mellan jobb, dagis, skjuts till fotbollen o s v). Olika länder köper upp svensk industri, och svenska kommuner står med mössan i hand när kineserna kommer och tittar på vad de kan lägga vantarna på.

Muslimerna har sin egen jihad på gång. Om 50 år är de i majoritet i Sverige. Då kan vi räkna med att sharialagar och stening är vardagsmat i vårt land. Underligt, eftersom de påstår sig fly från denna typ av förtryck, men när de kommer hit vill de införa exakt samma förtryck av oss! Och "die dumme Schweden" låtsas som det regnar.

Nästa steg? Vi blir Asiens kornbod! Bönder från den kinesiska landsbygden flyttar in till städerna för att hitta jobb, alltså sjunker produktionen medan konsumtionen ökar. Uppenbart att det uppstår brist och att priserna skjuter i höjden (som just nu). Men när Sverige nu förlorar alla sina produktionsjobb österut, har vi en chans att gå tillbaka till våra rötter som en jordbrukande nation och förse kineser och indier med basvaror! Kan vi dessutom få jordbruksstöd från EU kanske vi äntligen kan få lite valuta för alla miljoner vi betalat in sen vi gick med i den klubben.

Finns det några Gröna Vågare kvar, eller har de också drunknat i konsumtionsträsket?

Labels: , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home