Stackars Sverige!

Friday 13 June 2008

Svensson, känn dig blåst!

Skrev det här inlägget på Flashback:

Jag tycker mig märka en oroande utveckling i Sverige, som nu är "en del av Europa" (d v s medlem i EU).

Politikerna visar ett enormt förakt för folkets mening, och gör precis som de vill. Inte undra på att det föder samma förakt hos folket för våra makthavare och att allt färre bryr sig om att rösta. Sverige har blivit en totalitär regim, mycket "tack vare" nästan 100 år av socialism, och med EU blir det bara värre. Där ska all makt samlas hos ministerrådet, som styr och ställer bakom lyckta dörrar, utan att ifrågasättas eller ställas till svars.

Konspirationen är tydlig: makten ska tas ifrån folket och hamna hos en elit. Demokrati är bara en käpp i hjulet, det är lättare att styra ett land utan att folket lägger sig i. Men hur åstadkommer man detta?

Man ser till att folket har det bra materiellt, och att de inte orkar eller har tid att lägga sig i politiken. Det har fungerat bra för USA sedan 50-talet, så nu ska givetvis Sverige kopiera även detta. Sedan säljer man en massa valfläsk för att få röster, och sen skiter man i vad folket vill. Det är inte ens viktigast att vinna ett val, man får ändå feta löner, lönsamma uppdrag, och en övergenerös pension när man åker ut i nästa val. Även om man kan åka gratisskjuts på sin berömmelse ett tag till och få både styrelse- och konsultuppdrag, så ska ändå vi skattebetala pröjsa för deras lyxliv.

Varför tror ni att vi översköljs med amerikansk, hjärndöd smörja på TV dag ut och dag in? Alla dokusåpor, alla CSI, alla matlagnings- och gör-det-själv-program, som Svensson sitter och glor på i sina platt-TV? Jo så att vi kan låta vår hjärnor varva ner till apstadiet, medan politikerna lämnas i fred att styra och ställa som det behagar dem. Konsumtionen går på högvarv i Sverige, bidrag delas ut till höger och vänster. Håll folket på mattan så låter de oss vara, verkar vara politikernas mantra.

Jag är rädd för hur långt det kan gå. Demokratin är, om inte död, så i alla fall i respirator, och utsikten är inte positiv. Inte undra på att islam ser sin chans att ta över hela Europa! Det är en totalitär religion som inte skiljer på stat och moské, och som dessutom har som uppdrag att islamisera Europa. Det finns inget demokratiskt och samtidigt muslimskt land i världen! När vi vant oss av vid att ha demokrati är det bara för dem att ta över skutan. Politiker låter ju sig köpas (se bara hur Sahlinskan m fl fjäskar för sina nya, importerade väljare!), och Saudi Arabien har gott om pengar, så länge oljan sprutar ur marken.

Där är min personliga tolkning av en New World Order för Sverige och EU. Vad tycks?

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home